Omgeving

Bellwald
Het dorpje Bellwald ligt op 1.600 meter hoogte en is sneeuwzeker met een wandel- en skigebied tot 2.600 meter hoogte. Je vindt Bellwald in de Duitstalige regio Goms in Wallis, Zwitserland. Liggend op een zuidhang, heeft dit dorp de meeste zonuren van Goms. Bellwald heeft een authentieke sfeer door de bewoonde typisch Walliser huizen, gemaakt van Lärchenhout en bruinverbrand door de zon. In de dorpskern zijn twee kleine supermarkten, een sportwinkel, een postkantoor, een bank met pinautomaat en diverse restaurants.

Skigebied
Beginnende, gevorderde en vergevorderde skiërs halen hun hart op met goed geprepareerde pistes. Het skigebied biedt variatie in blauwe, rode en zwarte pistes. Een uitgebreid netwerk van winterwandelpaden en een slee-piste wordt goed onderhouden. Het skigebied is uitgerust met sneeuwkanonnen zodat de pistes optimaal benut kunnen worden.

Skischool en materiaalhuur
Wintersportmateriaal als ski’s, snowboards en sleeën huur je bij de sportwinkels, direct aan de piste bij de skilift. Professionele ski- en snowboardlessen boek je bij de goed opgeleide (vaak Nederlands sprekende) instructeurs van de ski- en snowboardschool. In de Snowligarden krijgen de kleine kinderen op een speelse manier skiles. ‘s Morgens worden baby’s en peuters in de speciale kinderopvang vermaakt.